عضو شوراي اسلامي شهرکرد گفت: به صدا و سيما مهلت داده شود تا حرايم سازمان را مشخص و مشکلات مردم را در اين خصوص رفع کند.
حيدر عليپور در دويست و هفتاد و ششمين جلسه علني شورا با اشاره به برخورد شهرداري با سد معبر کنندگان اظهارداشت: از مردم تقاضا داريم در راستاي رفع مشکلات سد معبر با شهرداري همکاري لازم را انجام دهند.
وي با اشاره به حريم صدا و سيما افزود: چنانچه صدا و سيما حرايم را مشخص نکرد شهرداري ميتواند طبق قوانين سابق عمل کرده و پروانه ساخت را صادر کنند.
رئيس شوراي اسلامي شهرکرد با اشاره به رنگ آميزي آسفالت معابر بيان کرد: در بلوارها به ويژه بلوار کاشاني سرعتگيرها به رنگ آسفالت است که بايد رنگآميزي شود.
طيبه شريفي نايب رئيس شوراي اسلامي شهرکرد در اين جلسه تصريح کرد: باتوجه به اينکه با کمبود زمين مواجه هستيم اگر فردي ساخت و ساز را براساس ضوابط و قوانين انجام دهد به گونهاي که سايهاندازي و اشرافيت نداشته باشد و پارکينگ براي تمام طبقات در نظر گرفته شود ساخت و ساز مشکل ندارد.
وي با بيان اينکه در کميسيون ماده ۱۰۰ اختلافات زياد است، گفت: يک جلسه هماهنگي جهت رفع اختلافات برگزار و تصميماتي جهت افزايش ضريب جريمهها اتخاذ شود.
نايب رئيس شوراي اسلامي شهرکرد با اشاره به نصب تابلوهاي تبليغات شهري بيان کرد: زحمات زيادي براي اين تابلوها کشيده شده است اما به کار گرفته نشدهاند که اگر به صورت پايلوت از يک بخشي از شهر تبليغات شروع شود زمينه درآمد هم براي شهرداري فراهم ميشود.
کميسيون ماده 100 نيازمند يک وحدت رويه است
فرهاد رئيسي عضو شوراي اسلامي شهرکرد در سخنان پيش از دستور خود در خصوص مسائل شهر و شهرداري در جلسه علني شوراي شهر بيان کرد: مردم شهر انتظار دارند از پيادهرو به راحتي استفاده کنند اما سدمعبرها اجازه تردد راحت را نميدهد و تمامي صنفها سبب ايجاد سدمعبر در شهر شدهاند و برخي ساخت و ساز ساختمانها بدون حفاظ انجام ميشود.
وي با اشاره به ساخت پيادهروها افزود: پيادهروهايي که ساخته شده دستخوش تغيير شده که بلوار شريعتي و چهار راه استانداري نمونهاي از اين تخريبها است و در برخي مواقع پيادهرو از سطح خيابان بالاتر است در صورتي که بايد در ساخت پيادهرو و نوع و رنگ کفپوش پيادهرو نيز توجه شود.
عضو شوراي اسلامي شهرکرد با اشاره به طرح انضباط اجتماعي بيان کرد: در راستاي برخورد با متخلفان و رعايت انضباط اجتماعي همه بايد به يک چشم ديده شوند و قاعده و قانون رعايت شود.
رئيسي يکي ديگر از مشکلات شهر را عدم وجود پارکينگ مورد نياز براي واحدهاي مسکوني اعلام کرد و ادامه داد: تمام کوچههاي شهر حتي در ساعات اوليه صبح مملو از ماشين هستند و جايي براي پارکينگ اختصاص داده نشده است که بايد در راستاي احداث پارکينگ در ساختمانهاي جديد يک همفکري بين شهرداري و شوراي شهر انجام و در کميسيون ماده ۱۰۰ يک وحدت رويه وجود داشته باشد چرا که اگر چارهاي انديشيده نشود طي چند سال آينده شهر با يک معضل مواجه ميشود.
عضو شوراي اسلامي شهرکرد با اشاره به دور برگردان بلوار رهبر خاطرنشان کرد: با عقبنشينيها مشکل دور برگردان رفع ميشود و تنها بايد با باغداران يک هماهنگي ايجاد شود.
وي با اشاره به ورودي ميدان روبروي دانشگاه شهرکرد گفت: از ميدان روبروي دانشگاه ميتوان به عنوان يک پارک استفاده کرد بنابراين براي تکميل اين ميدان سازمان سيما، منظر و فضايسبز بايد ورود پيدا کند.
رئيسي با اشاره به تخلفات در بحث ساخت وسازها ادامه داد: اگر در شهرداري عمل پيشگيرانه انجام شود تخلفي صورت نميپذيرد اما اگر تخلفي صورت گرفت شهرداري بايد طبق قانون برخورد و شوراي شهر نيز حمايت کند.
وي گفت: بلوارهاي سطح شهر با توجه به وجود درختان توت کثيف و جداول نيز به علت وجود آب در آنها بوي نامطبوعي دارند که بايد در راستاي تميزکاري و نظافت آنها اقدامات لازم انجام شود.
عضو شوراي اسلامي شهرکرد با اشاره به اجراي شيوهنامه عقبنشيني خاطرنشان کرد: هرچه سريعتر بايد اين شيوهنامه ابلاغ و اجرا شود و تدابيري بايد براي پرداخت حقوقات شهروندان در نظر گرفته شود.
رئيسي با اشاره به ساخت و ساز در حريم صدا و سيما گفت: صدا و سيما تعهدي از مردم ميگيرد که ارتفاع ساختمان ساخته شده نبايد بيشتر از ارتفاع صدا و سيما باشد و اگر دستورالعمل حريم تغيير کرد بايد اضافه بناي ساختمان تخريب شود که اين کار به ضرر مردم است.
مصطفي حيدري عضو شوراي اسلامي شهرکرد با اشاره به حريم صدا و سيما بيان کرد: صدا و سيما بايد به صراحت حرايم شمالي، جنوبي و غربي و شرقي را اعلام کند و اگر اين سازمان حرايم را مشخص نکرد شهرداري ميتواند طبق قانون عمل کند و پروانه ساختماني را صادر کند.
عليرضا توکلي عضو شوراي اسلامي شهرکرد نيز در اين جلسه خاطرنشان کرد: قانوني که به صراحت بيان نشود قابليت تمکين ندارد و بايد ابلاغ رسمي شود که حرايم صدا و سيما مشخص شود.
حميد فتحاللهي عضو شوراي اسلامي شهرکرد با بيان اينکه فضاي سبز شهرداري در راستاي مقابله با نصب چادر در پارکها خوب عمل کرده است و سرکشيها به صورت مرتب انجام ميشود، بيان کرد: در راستاي توسعه فضاي سبز شهر ۳.۵ ميليارد تومان اعتبار به اين سازمان کمک ميشود.
وي افزود: آسفالت معابر توسط شهرداري انجام شده اما اگر خطکشي شود جلوه بهتري به شهر ميدهد.
فتحاللهي با اشاره به مطالعه طرح زيرگذر و روگذر ميدان معلم گفت: مطالعه تقاطع سفير اميد، ميدان معلم و ميدان قمربنيهاشم (ع) بايد به صورت همزمان انجام شود.
امامقلي بلالي عضو شوراي اسلامي شهرکرد نيز در ادامه گفت: حفاظت و صيانت از اراضي يکي از رسالتهاي مجموعه مديريت شهري است و در اين راستا تمام تلاشمان را خواهيم کرد.
وي افزود: برخورد با متخلفين در بحث سد معبر و در ساخت و ساز بايد برابر قوانين انجام و در صورت احراز تخلف شهرداري بايد برخورد کند.
مشکلات شهروندان در مجاور مرکز صدا و سيما رفع شود
بهادر عبدالغني در دويست و هفتاد و ششمين جلسه علني شوراي شهر اظهارداشت: در راستاي مشخص نمودن حرايم صدا و سيما مکاتبات لازم با صدا وسيما انجام شده اما تاکنون پاسخي دريافت نشده است.
وي افزود: ما به دنبال آن هستيم که هرچه سريعتر مشکل مردم که در همسايگي صدا و سيما هستند رفع شود.
پيمان محقق مدير شوراي ترافيک و حمل و نقل شهرداري شهرکرد نيز در ادامه بيان کرد: در سنوات گذشته ميدان معلم مشکلات زيادي داشته است که ورودي ۵ بلوار به اين ميدان انجام ميشود.
وي افزود: با توجه به تصادفاتي که در اين ميدان رخ ميداد يک طرح کوتاه مدت و يک طرح بلند مدت مهندسي آماده شد که به تصويب شوراي ترافيک استان و شهرستان رسيده است.
محقق خاطرنشان کرد: طرح کوتاه مدت با استفاده از چراغ نگهدارنده و طرح بلند مدت احداث تقاطع غيرهم سطح بوده است.
مدير واحد ترافيک و حمل و نقل شهرداري شهرکرد تصريح کرد: با توجه به محدوديت اعتبارات تاکنون موفق به اجراي طرح بلندمدت نشديم اما با توجه به رشد روز افزون خودروها هرچه سريعتر طرح بايد اجرا شود.
وي گفت: مشاور برداشتها و ارزيابي اوليه را انجام و ۶۲۰ ميليون تومان قرارداد منعقد شد که ۱۴۰ ميليون تومان آن از اعتبار تملک دارايي و سرمايهاي استان پرداخت و زمان آن ۱۸ ماهه است که طرح در آبانماه بايد تحويل شود.
کد خبر: 62600
نمایش: 1344