عضو شوراي شهر شهرکرد با اشاره به پرداخت بدهي افراد به شهرداري گفت: افرادي که بدهي تا سقف ۴۰۰ ميليون تومان به شهرداري دارند بايد ۲ ضامن معرفي کنند و افرادي که از ۴۰۰ ميليون تومان تا يک ميليارد تومان بدهي دارند ۳ ضامن و يک ميليارد تومان بيشتر ۴ ضامن را به اين سازمان معرفي کنند.
به گزارش مديريت ارتباطات شهرداري شهرکرد، حيدر عليپور شامگاه شنبه در جلسه علني شوراي شهر با اشاره به ۱۴ تيرماه روز شهرداريها و دهياريها اظهار داشت: اميدواريم با استفاده از ظرفيت وسيع شهرداريها و دهياريها و تعامل و همافزايي سازنده دستگاههاي اجرايي با اين نهادهاي مردمي، رشد فزاينده خدماترساني به شهروندان و توسعه و عمران شهرها و روستاهاي کشور را در ابعاد کمي و کيفي شاهد باشيم.
وي با اشاره به وضعيت کرونا در استان و شهر شهرکرد افزود: متاسفانه وضعيت شيوع کرونا در استان به مرز هشدار رسيده و بايد تدابير لازم در خصوص جلوگيري از اين ويروس انديشيده شود.
رئيس شوراي شهر شهرکرد بيان کرد: شوراي شهر ضمن خسته نباشيد به کادر درماني از مصوبات ستاد کرونا در خصوص ايجاد محدوديتها و اعلام ممنوعيتها حمايت ميکند و با کمک مجموعه مديريت شهري تلاشهاي لازم براي جلوگيري از شيوع اين ويروس نوپديد را انجام ميدهد.
طيبه شريفي نايب رئيس شوراي شهر شهرکرد نيز در ادامه جلسه با اشاره به برخي پروندههاي حقوقي شهرداري خاطرنشان کرد: واحد حقوقي شهرداري شهرکرد عليرغم تلاشها و زحماتي که ميکشد اما در برخي پروندهها موفقيت کامل را کسب نميکند و مطالبي که ارائه ميشود در برخي مواقع قابل قبول نيست بنابراين ما بايد در راستاي دفاع از حقوق مردم و حفظ بيتالمال تلاشمان در واحد حقوقي بيش از پيش شود.
شريفي با بيان اينکه واحد حقوقي بايد توان دفاع از حقوق مردم و بيتالمال را داشته باشد، گفت: يک فرد حقوقي نبايد هيچ وقت در پروندهايش خوشبين باشد و براي دفاع تمام جوانب را مدنظر قرار دهد.
نايب رئيس شوراي شهر شهرکرد با بيان اينکه در برخي مواقع واحد حقوقي، کميسيون حقوقي و يا اعضاي شوراي شهر را مطلع نميکند و ممکن است دچار مشکل شويم، ادامه داد: ممکن است در آينده اينگونه برداشت شود که دستهاي پشت پردهاي وجود داشته و شورا و شهرداري در يک پرونده چراغ خاموش حرکت کردهاند.
مصطفي حيدري عضو شوراي شهر شهرکرد نيز در ادامه جلسه با اشاره به وضعيت شيوع ويروس کوويد ۱۹ در استان گفت: از همه مردم به ويژه شهروندان شهر شهرکرد تقاضا داريم در راستاي پيشگيري از شيوع ويروس کرونا حتيالامکان در خانه بمانند و در صورت ضرورت خروج از خانه حتما پروتکلهاي بهداشتي را رعايت کنند چرا که عدم رعايت فاصلهگذاري و پروتکلها منجر به گسترش بيشتر بيماري ميشود.
حيدري با اشاره به رسيدگيِ پروندههاي حقوقي بيان کرد: برخي پروندههاي حقوقي حتي در کميسيون حقوقي شورا مطرح نميشود تا در صورت ضرورت مشورتهاي لازم انجام و تدابير لازم اتخاذ شود.
وي با بيان اينکه گاهي اوقات به راي دادگاه نيز توجهي نميشود، افزود: متاسفانه گاهي ديده ميشود که واحد حقوقي شهرداري، شوراي شهر و کميسيون حقوقي را محرم نميداند و مسائل را در کميسيون مربوطه مطرح نميکنند که اين منجر به صدور راي عليه شهرداري و موجب آسيب به بيتالمال ميشود.
فرهاد رئيسي عضو شوراي شهر شهرکرد نيز در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در پروندههايي که موفق عمل نميشود به دنبال مقصر نيستيم اما گاهي اوقات در محکمه هم عدالت برقرار نميشود. رئيسي با بيان اينکه در پروندههاي حقوقي بايد پيگيريهاي مستمر و مداوم صورت گيرد، گفت: استفاده از بخش خصوصي جهت رسيدگي به امور حقوقي ضروري است چرا که يک وکيل مجرب بايد براي پرونده حقوقي به صورت دائم حضور داشته باشد تا مشکلات مردم رفع و از بيتالمال دفاع و صيانت کند.
وي ضمن انتقاد به عدم نظارت بر باغ شهر و شهربازي پارک ملت بيان کرد: بايد نظارتها از سوي شهرداري انجام شود تا بدانيم در باغ شهر چه اتفاقاتي رخ ميدهد، چرا يک پارک و يک شهر، شهربازي مناسب نبايد داشته باشد.
عضو شوراي شهر شهرکرد ادامه داد: سد معبر سهراهي شهرک يکي ديگر از مشکلاتي است که بايد شهرداري در راستاي برخورد با متخلفان برابر قانون جلوي متخلفان محکم بايستد.
رئيسي با اشاره به عدم رعايت برخي پروتکلهاي بهداشتي جهت پيشگيري از شيوع ويروس کرونا بيان کرد: وضعيت استان اصلا مناسب نيست بنابراين بايد جهت اعمال محدوديتها و تشديد نظارتها برنامهريزيهاي لازم انجام شود.
امامقلي بلالي عضو شوراي شهر شهرکرد نيز در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در راستاي دفاع مطلوب از املاک شهرداري، حقوق مردم و بيت المال بايد مستندات کافي وجود داشته باشد و اين مستندات به صورت شفاف به دادگاه ابلاغ شود.
بلالي بيان کرد: طي چند سال گذشته املاکي که براي شهرداري بود احصاء شد اما بايد براي اخذ سند آنها اقدام و يک تيم جهت رسيدگي به اين امورات تعيين شود.
حميد فتحاللهي عضو شوراي شهر شهرکرد نيز در ادامه جلسه با اشاره به پرداخت بدهي افراد به شهرداري گفت: افرادي که بدهي تا سقف ۴۰۰ ميليون تومان به شهرداري دارند بايد ۲ ضامن معرفي کنند و افرادي که از ۴۰۰ ميليون تومان تا يک ميليارد تومان بدهي دارند ۳ ضامن و يک ميليارد تومان بيشتر ۴ ضامن را به اين سازمان معرفي کنند همچنين اخذ ضمانت از مودياني که بدهي آنها بابت اجاره بهاء است و قصد دارند چک ارائه کنند بايد ۲ ضامن را براي وصول چکها معرفي کنند.
فتح اللهي با اشاره به نکوداشت هفته شهرداريها و دهياريها افزود: سرمايه اجتماعي ما اعتماد مردم است که در برخي مواقع به آن خدشه وارد ميشود بنابراين ارائه عملکرد شهرداري و شوراي شهر ميتواند جهت جلب اعتماد مردمي موثر باشد.
بازار ساماندهي ميشود
بهادر عبدالغني شهردار شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: تقويت واحد حقوقي يکي از برنامههاي ما است چرا که بايد واحد حقوقي بتواند دفاع لازم از بيتالمال را داشته باشد و ما بايد فردا علاوهبر مردم در محضر خداوند پاسخگو باشيم.
عبدالغني با اشاره به برخورد جدي با متخلفان سدمعبر واقع در سه راه شهرک گفت: برابر با قانون به صورت جدي با سدمعبر کنندگان و کيوسکها برخورد ميکنيم و زيربنا و بيس کار ما قانون است. وي بيان کرد: با ساماندهي بازارها مشکلات سدمعبر و کيوسکها نيز رفع ميشود.
کد خبر: 62538
نمایش: 2521